ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Σύγχρονη Οδοντιατρική - Παναγιώτης Ε. Βαλσαμάς

Το οδοντιατρικό εργαστήριο ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 1993 από τον Παναγιώτη Ε. Βαλσαμά, πτυχιούχο οδοντοτεχνίτη, και μετράει πολλά χρόνια συνεργασίας με οδοντιάτρους και ορθοδοντικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καλύπτουμε όλο το φάσμα τον οδοντιατρικών και ορθοδοντικών εργασιών που μπορεί να συναντήσει κανείς στην ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ. Ειδικότητά μας οι εργασίες επί εμφυτευμάτων.

Το εργαστήριό μας διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Με υπευθυνότητα, τεχνογνωσία και καλλιτεχνία δημιουργούμε και προμηθεύουμε τους συνεργάτες – οδοντιάτρους με όλα τα είδη οδοντοτεχνικών εργασιών, από γέφυρες μέχρι εμφυτεύματα.

Στην ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι συνεχώς εξελισσόμενες προκλήσεις της οδοντιατρικής απαιτούν συνεχής ανανέωση γνώσεων, μετεκπαίδευση σε θέματα οδοντιατρικής, προσθετικής και γενικώς βελτίωση των κλινικών γνώσεων και των εφαρμογών. Γι 'αυτό και η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας αποτελείται από άτομα που έχουν ένα τεράστιο απόθεμα οδοντοτεχνικής, εργαστηριακής και κλινικής εμπειρίας. Αποτέλεσμα είναι η πιο δυναμική και επιτυχημένη προσέγγιση, για την επίλυση υποθέσεων που αφορούν τεχνικά θέματα οδοντοπροσθετικής φύσης και σας απασχολούν καθημερινά στο οδοντιατρείο.

Σε μια εποχή κατά την οποία η άμεση, προσωπική εξυπηρέτηση είναι σπάνια, είναι αναζωογονητικό να συνεργάζεστε με ένα οδοντοτεχνικό εργαστήριο που πραγματικά νοιάζεται για την επιτυχία σας σαν οδοντίατρος.

Ένα οδοντοτεχνικό εργαστήριο, όπως η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ, με μακροχρόνια εμπειρία, αξιοπιστία και την απαραίτητη τεχνογνωσία είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να ολοκληρώνεται της εργασίες σας με επιτυχία.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και καλούμε νέους ιατρούς της οδοντιατρικής επιστήμης να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να τους βοηθήσουμε μέσα από μια επαγγελματική συνεργασία.

 

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Φιλοξενία Drosos Creative Agency - Καβάλα